Erdoğan’dan Kahramanmaraş’ta önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen bölgeleri ziyaret etti. Burada önemli açıklamalar yapan Erdoğan ”gelin Kahramanmaraş için hemen şimdi diyerek bu şehre sahip çıkalım” çağrısı yaptı.

Erdoğan’dan Kahramanmaraş’ta önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.02.2023
1
A+
A-

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Yıkıntıların altındaki arama kurtarma çalışmalarının sona erdiği, enkazların kaldırıldığı bir dönemde yine Kahramanmaraş’tayız. Kahramanmaraş hala yaralarını sarmaya devam ediyor. Dünyada eşi benzeri görülmemiş deprem felaketlerinin ardından Kahramanmaraş’ta 41 binden fazla görevli ekibimiz yer aldı.

Kahramanmaraş’ın yaklaşık 3’te biri oturulamaz hale gelmiştir. Tüm bu inşaatları sıfırdan ele almak suretiyle yeniden inşa edeceğiz. Kahramanmaraş tüm mağdur kardeşlerimize teslim edeceğiz. Şuan elektrik, doğalgaz ve su verilmeye başlandı.

45 bin 607 konutun temelini atarak inşasına başlıyoruz

Konteyner kurulacak alanlarda çalışmalar devam ediyor. Kahramanmaraş’ta Mart ayı içerisinde 45 bin 607 konutun temelini atarak inşasına başlıyoruz. Takip eden aylarda bu rakamı deprem bölgesinin tamamında ne kadar olması gerekiyorsa o seviyeye çıkaracağız. Yeni konutlarımız zemin artı 3 veya 4 katı geçmeyecek şekilde inşa edilecek.

Kahramanmaraş çağrısı

Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir. Gelin Kahramanmaraş için hemen şimdi diyerek bu şehre sahip çıkalım.

Geçici barınma için nereye giderse gitsin her bir Maraşlı kardeşim, önümüzdeki yılın baharında yeni hayatına başlamış olsun. Depremin canımızı yaktığı doğrudur ama bu afet birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi asla parçalayamaz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.