Günlerdir kızlarından haber alamayan aile, gelen telefonla bir kez daha yıkıldı: 200 bin TL teklif ediyorlar

Diyarbakır’da sosyal medya üzerinden tanıştığı genç ile görüşmek için 5 Mart günü evden çıkan 12 yaşındaki Büşra Nur Aygün’den haber alınamıyor. Kızlarının kaçırıldığını öne süren ailenin şikayeti üzerine polis çalışma başlattı. Anne Gülsima Aygün, “Bize 200 bin TL teklif ediyorlar. Polisi devreden çıkarın, para karşılığında anlaşalım diyorlar ama benim kızım mal değil” dedi.

Günlerdir kızlarından haber alamayan aile, gelen telefonla bir kez daha yıkıldı: 200 bin TL teklif ediyorlar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.03.2023
1
A+
A-

Sur ilçesinde yaşayan Büşra Nur Aygün ile Yakup K., sosyal medyadan tanışıp arkadaş oldu. Bir süre sonra Büşra Nur, Yakup K.’ye görüşmek istemediğini söyledi. Yakup K., son kez görüşmek için Büşra Nur’u sokağa çağırdı. Evden çıkan Büşra Nur’dan bir daha haber alınamadı. Sabah eve gelen babası kızının olmadığını fark etti. Büşra Nur’dan haber alamayan ailesi, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

“HER YERE BAKTIM, BÜŞRA YOK”

Adliye binasına giderek şikayetçi olan anne Gülsima Aygün, 5 Mart sabahı 05.30’da eşinin eve geldiğini ve oturdukları bina girişi ile evin kapısının açık olduğunu gördüğünü söyledi. Aygün yaşananları şöyle anlattı: “Beni çağırmadan önce bütün odaları kontrol etmiş. Bana dedi ki ‘Büşra nerde?’ Dedim ‘İçeride’, ama eşim bana dedi ‘Her yere baktım, Büşra yok’. Biraz oturduk, araştırdık, sonra karakola gittik. Kaçırıldığını beyan ettik. Telefona baktık, kardeşim o çocuğa mesaj attı. Dedi ki ‘Yakup isimli kişiyi telefona alabilir miyim’ diye. Çocuğu aradık, ona ulaşamadık.

“ARAYIP ‘SENİN KIZIN BİZİM YANIMIZDA’ DEDİLER”

Öğle saatlerinde bir kadın beni aradı. Dedi ‘Ben Yakup’un annesiyim, senin kızın bizim yanımızda’. ’12 yaşındaki bir çocuk nasıl sizin yanınızda olabilir’ dedik. Dedi ki, ‘Birbirlerini seviyorlar’. Çocuk 16 yaşında. ‘Çocuğumla konuşabilir miyim’ dedim, ‘Hayır’ dedi. Dedi ‘Gel anlaşalım, bu işe çözüm bulalım’. Biz ‘Hayır’ dedik, ‘Biz kızımızı istiyoruz’ dedik. ‘Kız emin ellerde, biz vermiyoruz’ dedi.

“200 BİN TL TEKLİF EDİYORLAR, BENİM KIZIM MAL DEĞİL”

Dilekçe verdik, çocuğumu istiyorum. Kızım küçük, çikolata için ağlayan bir çocuk. Bize para teklif ediyorlar, kendi kızlarını vermek istiyorlar. 200 bin TL teklif ediyorlar. Polisi devreden çıkarın para karşılığında anlaşalım diyorlar ama benim kızım mal değil.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.