Son Dakika: Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta 5.1 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi

Son dakika: 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan 7.7 ve 7.6’lık depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş, bir kez daha sallandı. Göksun ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı meydana geldi. İki büyük depremin şokunu atlatamayan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Son Dakika: Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta 5.1 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.02.2023
1
A+
A-

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken çok sayıda bina yıkıldı. İki büyük depremin ardından bölgede çok sayıda şiddetli artçılar yaşanırken, bir korkutan haber daha geldi.

KAHRAMANMARAŞ BU SEFER 5.1 İLE SALLANDI

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 22.31’de yaşanan depremin yerin 12.18 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.

VATANDAŞLAR, BÜYÜK KORKU YAŞADI

İki büyük depremin şokunu atlatamayan Kahramanmaraş’ta insanlar büyük korku yaşadı. Deprem çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 5.3

Öte yandan depremin merkez üssünü Yağmurlu-Göksun olarak duyuran Kandilli Rasathanesi ise, büyüklüğün 5.3 olduğunu belirtti. Ayrıca, Kandilli depremin derinliğinin 5.4 kilometre olduğunu söyledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.