Son Dakika! Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı

Son dakika! Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da sokak ortasında başından vurularak öldürülmesine ilişkin cinayetin faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Son Dakika! Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.01.2023
8
A+
A-

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Valiliği, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş‘in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, 3 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, “Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir.” ifadesine yer verildi.

“ÇALIŞMALAR BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR”

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bir önceki paylaşımda, “Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.” denilmişti.

SİNAN ATEŞ KİMDİR?

2019 yılında Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde MHP yönetiminden yana tavır alarak gidenleri sert bir dille eleştirmişti. Sinan Ateş 2 Nisan 2020 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isteği ile genel başkanlık görevinden istifa ederek Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde çalışmaya başladı. Sinan Ateş evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.