Akşener, Ersan Şen’in gönlünü bu sözlerle almaya çalıştı: Kendisini evimde ağırlamak isterim

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 6’lı Masa’ya yeniden dönmesi ve Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığının ilan edilmesi sonrası “İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı olabilirim” diyen Ersan Şen’le ilgili “Ersan Bey’i çok severim, huzurunuzda aracılığınızda teşekkür ederim. Evimde yemekte ağırlayıp fikirlerinden faydalanacağım” dedi.

Akşener, Ersan Şen’in gönlünü bu sözlerle almaya çalıştı: Kendisini evimde ağırlamak isterim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.03.2023
6
A+
A-

Katıldığı canlı yayında Millet İttifakı ve gündeme ilişkin merak edilenleri yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masadan kalktığı dönemde İYİ Parti’den cumhurbaşkanı adayı olabileceğini ifade eden hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen’le ilgili de bir değerlendirmede bulundu.

AKŞENER REKLAM ARASINDA ARADI

Millet İttifakı’nda 12’inci toplantı sonrasında Meral Akşener yaptığı açıklamada ne kumar ne de noter masasında olmayacaklarını ifade etmişti. Akşener’in bu sözleri ‘masayı dağıttı’ yorumlarına neden oldu. Akşener’in açıklamaları sonrasında hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı canlı yayında programında yaşananları değerlendirmişti. Şen, İYİ Parti’den kendisine cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmesi durumunda aday olabileceğini söylemişti. Bu gelişme sonrasında Şen, reklam arasında Akşener’in kendisini aradığını ve görüşme yapacaklarını aktarmıştı. Sosyal medyada İYİ Parti’nin adayının Şen’in olup olmayacağı gündem olmuştu.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU, ERSAN ŞEN ORTADA KALDI

Daha sonra yapılan görüşme trafiği sonrasında Akşener, pazartesi günü adayın açıklanacağı toplantıya katılmış ve sonrasında yapılan açıklamada adayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğu duyurulmuştu.

“KENDİSİNİ EVİMDE AĞIRLAMAK İSTERİM”

Bu gelişmeler sonrası tüm gözler Akşener’in Ersan Şen’le ilgili yapacağı açıklamaya çevrilmişti. Habertürk ekranlarında konuyla ilgili yöneltilen soruya yanıt veren Akşener, “Ersan Bey’i çok severim, huzurunuzda aracılığınızda teşekkür ederim. Kendisini evimde ağırlamak isterim. En fazla taş atıldığı zaman kendimi şeytan taşlamasında hissettim. Ben hacca gitmiş insanım. O gün Ersan hoca, sizin kanalınızda bizimle ilgili çok kolay olmayan sözler söyledi. Ben kendisinin fikirlerini almak istedim, konuşacaktım kendisiyle. Çok insan tarafından saygınlığı olan hocamız. Evimde yemekte ağırlayıp fikirlerinden faydalanacağım” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.