Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Büyükdede, Türk Standardları Enstitüsünün (TSE) inşaatı devam eden Kalite Kampüsü'nün, tamamlandığında büyük ve güçlü Türkiye'ye yakışır bir merkez olacağını belirterek, "Burası aynı zamanda teknolojik bilginin ülkemize transferi, stratejik bilginin ve sermayenin yurt içinde kalması, milli yetkinliklerin oluşması, gibi stratejik kazanımların önünü açacak" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana'da eğitim ve öğretime başlama tarihinin 13 Mart'a ertelendiğini açıkladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, memur ve emekliler için açıklanan yüzde 30’luk maaş artışının, en az yüzde 55 olan asgari ücret artışı kadar olması gerektiğini söyledi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'te arama kurtarma faaliyeti gerçekleştirilen itfaiyeciler, enkazdan çıkardıkları yaklaşık 2 milyon doları polise teslim etti.
Son dakika gelişmesi... Şanlıurfa'da televizyon kanallarının canlı yayını sırasında bir deprem daha meydana geldi. Deprem Ankara, Adana ve Malatya'dan da hissedildiği belirtildi.