AnasayfaGündemSon Dakika: Artçı panik! Şanlıurfa, Ankara, Adana, Malatya sallandı!
Son Dakika: Artçı panik! Şanlıurfa, Ankara, Adana, Malatya sallandı!
Son dakika gelişmesi… Şanlıurfa’da televizyon kanallarının canlı yayını sırasında bir deprem daha meydana geldi. Deprem Ankara, Adana ve Malatya’dan da hissedildiği belirtildi.
Vietnamlı askeri arama kurtarma ekipleri depremin yıkıcı etkisi altındaki Hatay’a ellerinde Türk bayraklarıyla yardıma geldi. Ekibin dünyada ilk kez yabancı bir ülkede arama kurtarma faaliyetine katıldıkları biliniyor.
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 121 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Hayrullah Efendi Sokak’ta bulunan 1972 yapımı Nurcan Apartmanı’nın yıkımına tanıklık ederek, “Her kurumun ana motivasyonu bu olduğu takdirde, inanın evet İstanbul bir anda ciddi anlamda şantiyeye döner. Ama bu bir rant şantiyesi olmaz. Gerçekten İstanbul'un güçlenme şantiyesi olur. Bundan da herkes memnuniyet duyar”...
Türkiye, Tesla’nın sahibi işadamı Elon Musk’ın Starlink uydularını devreye sokma teklifini geri çevirdi. Musk, “Starlink henüz Türk hükümetince onaylanmadı. Space X onaylanır onaylanmaz gönderebilir” açıklamasını yapmıştı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cihangir'de toplanan kadınlar, Taksim Meydanı'na doğru yürümek istedi. Demir bariyer ve kalkanlarıyla sokağı kapatan polis ile bir grup kadın arasında arbede yaşandı. Demir bariyeri çekip, kalkanlara tekme atarak yolu açmaya çalışan kadınlara polis biber gazı sıkarak müdahalede bulundu.
Türk Hava Yollarının (THY) filosundaki uçak sayısı, Airbus tarafından üretilen A350-900 uçağın teslim edilmesiyle 400'e ulaştı. Uçağa depremi simgeleyen bir ilçe ismi verilecek.