Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan yeni karara göre, 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla tam biletin 9,5, öğrenci biletinin 4,75, öğrenci abonmanının ise aylık sınırsız 140 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
Bloomberg'e konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın kaynaklar, Kahramanmaraş merkezli ölümcül depremlere rağmen Erdoğan'ın daha önce planlanan tarihte seçim yapma konusunda ısrarcı olduğunu öne sürdü.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin tarihine ilişkin tartışmaların bir an önce bitmesi gerektiğini belirtti.
Son dakika gelişmesi... Kahramanmaraş depremlerinin ardından arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Antakya'da saat 20.20'de yeni bir deprem meydana geldi. AFAD depremin şiddetini 4,3 olarak açıkladı.