MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sosyal ve ekonomik sorunların hepsi bitecektir. İşsizliği yeneceğiz, yoksulluğun tıpkı terör gibi kökünü kurutacağız. Her insanımızın elinden tutacağız" dedi.
Bloomberg'e konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın kaynaklar, Kahramanmaraş merkezli ölümcül depremlere rağmen Erdoğan'ın daha önce planlanan tarihte seçim yapma konusunda ısrarcı olduğunu öne sürdü.
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 28 bin depremzedenin Alanya'daki otellerde ağırlandığını söyledi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Lice ilçesinde 14 yaşında bir erkek çocuğuna polis olduğu öne sürülen 4 kişi tarafından işkence yapıldığına yönelik iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Esenyurt'ta giyim mağazasından 3 gün boyunca aynı yöntemle elbise çalan hırsız, güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri sahibi Mustafa Gültekin, "10 bin lira zararım var. 15 saniyede alıp gitmiş hep. Adam sanki kendi malı gibi her geldiğinde 20-30 parça birden alıp gidiyor, cesaretine hayranım" dedi.