İşsizlik maaşı için yeni karar: Deprem bölgesinde erken yatırılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, depremden etkilenen illerde işsizlik ödeneği ve yarım çalışma ödeneği ödemelerinin 15 Şubat’ta yapılacağını bildirdi.

İşsizlik maaşı için yeni karar: Deprem bölgesinde erken yatırılacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.02.2023
2
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından büyük yıkımın yaşandığı 10 şehirde, işsizlik ve yarım çalışma ödemesi 15 Şubat Çarşamba günü yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde, işsizlik ödeneği ve yarım çalışma ödemesinin 15 Şubat’ta yapılacağı” bildirildi.

Ölü ve yaralı sayısı her geçen saat artıyor

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi saat 4.17’de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, Gaziantep’te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi.

7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi ve bu depremlerinden ardından 1891 artçı deprem meydana geldi.

Deprem, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da yıkıma yol açtı. Yıkılan binaların enkazı altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.