Reliz, global operasyonlarını Türkiye’ye taşıdı

Mobil uygulamaların içindeki tanıtım alanlarını kullanarak büyük aplikasyonların indirilme ivmesini kitlesel bazda artırma hizmeti veren Reliz, global operasyon merkezi olarak İstanbul’u seçti.

Reliz, global operasyonlarını Türkiye’ye taşıdı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2023
3
A+
A-

Şirketten yapılan açıklamaya göre, uygulama içi envanterler vasıtasıyla müşterilerinin mobil aplikasyonlarının gelişimi konusunda hizmet veren dijital iletişim firması Reliz, küresel operasyonlarını Türkiye’ye taşıdı.

META, Google, Twitter, Tiktok ve Snapchat gibi reklam kanallarının sertifikalı partneri olan ve İstanbul’da iki ofisi ve 70’ten fazla çalışanı bulunan marka, 2023 yılında İstanbul’da hem operasyonlarını hem de istihdamını büyütmeyi hedefliyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Reliz kurucularından Peter Kireev, şimdiden yerel pazardaki birçok banka ve fintech şirketi ile çalışmaya başladıklarını belirterek, bunun yanında bazı e-ticaret ve finans uygulamalarıyla da görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.

Kireev, “Türkiye’nin önde gelen bankalarıyla sözleşme imzaladık. Pek çok finansal teknoloji ve e-ticaret paydaşıyla da görüşme aşamasındayız” ifadelerini kullandı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.