Afyonkarahisar’da 8 kişiye mezar olan otobüsten yaralı çıkarılan yolcu: Bir baktım uçuyoruz

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrildiği kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Otobüsteki yolculardan biri kaza anını “Ben yarı uyanıktım. Bir baktım uçuyoruz. Sonra yan tarafa düştü” sözleriyle anlattı.

Afyonkarahisar’da 8 kişiye mezar olan otobüsten yaralı çıkarılan yolcu: Bir baktım uçuyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.02.2023
3
A+
A-

Afyonkarahisar Dinar Haydarlı mevkiinde sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Diyarbakır’dan Bodrum’a giden bir yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi.

8 KİŞİ CAN VERDİ

Olay yerine ambulans, jandarma, itfaiye, Afyonkarahisar AFAD ve Isparta AFAD ekipleri sevk edildi. Feci kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı.

YOLCULARDAN BİRİ KAZA ANINI ANLATTI

Yolcu otobüsünün devrildiği kazada yaralananlardan Adem Kaya, tedavisi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Adem Kaya kazayla ilgili, “Ben yarı uyanıktım. Bir baktım uçuyoruz. Sonra yan tarafa düştü. Başka bir şey yok. Ben ve birkaç arkadaş buraya geldik. Diğerlerini bilmiyorum.

“KOLUM ÇATLAMIŞ MI KIRILMIŞ MI BAKACAKLAR”

Jandarmanın dediğine göre 8 ölü varmış. Buraya getirdiler, orada sağ olsun ambulanstakiler bize yardımcı oldu. Orada damar yolu falan açıldı. Burada da gelip röntgen filan çektirdik, kolum çatlamış mı kırılmış mı bakacaklar” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.