Ankara’da sıcak saatler! İmamoğlu ve Yavaş’tan Akşener’e ziyaret

Son dakika gelişmesi… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

Ankara’da sıcak saatler! İmamoğlu ve Yavaş’tan Akşener’e ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.03.2023
2
A+
A-

Son dakika!

Millet İttifakı bugün cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cuma günü yaptığı açıklamayla başlayan hareketlilik bugün de devam ederken, ittifakın bu akşam cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyor.

İYİ Parti’yi masaya döndürmeye yönelik formül arayışları da devam ederken bugün sürpriz gelişmeler yaşanabileceğine işaret ediliyor.

Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanması beklenirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da cumhurbaşkanı yardımcısı olarak açıklanabileceği ifade ediliyor.

İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener ile görüştü.

İki başkan görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:

“- Değerli basın mensubu arkadaşlarımız. Bugün bu çok önemli süreçte saygıdeğer İYİ Parti Genel Başkanı Akşener hanımefendiyi, çok kıymetli Mansur Yavaş ile ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi Kılıçdaroğlu bilgisi ile gerçekleştiriyoruz.

– Biz, Türkiyemizin özellikle depremle birlikte yaşadığı zor günlerde ve milletimizin geleceği açısından altılı masanın stratejisinin varlığının önemli olduğunun bilincindeyiz.

Mansur Yavaş şunları söyledi:

“- Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok.

Tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkımızın arzusu. Bunu sayın genel başkanımıza ilettik.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.