Başörtüsü teklifi haftaya Komisyon’da

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin başörtüsüne Anayasal güvence teklifine ilişkin MHP TBMM Grubu’nu ziyaret etti. Yılmaz, teklifin haftaya TBMM Anayasa Komisyonu gündemine alınacağını belirtti.

Başörtüsü teklifi haftaya Komisyon’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.01.2023
0
A+
A-

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin, başörtüsüne Anayasal güvence teklifine ilişkin MHP TBMM Grubu’nu ziyaret ederek MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Muhammed Levent Bülbül ile görüştü. Yılmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Anayasa değişikliği teklifinin bundan sonraki sürecinin nasıl yürütüleceği konusunda MHP Grup Başkanvekili arkadaşlarımızla yaptığımız istişarede, milletimizin değerlerini temsil eden başörtüsüyle ilgili düzenleme, milletimizin değeri olan ailenin korunmasına yönelik düzenlemeyi önümüzdeki hafta Anayasa Komisyonu’nun gündemine alınması konusunda mutabakata vardık” diye konuştu.

Düzenlemenin, 400’ün üzerinde oyla Meclis’ten geçmesini beklediklerini vurgulayan Yılmaz, “Meclis’ten geçince bu Anayasa değişikliği yayınlanır ve toplumumuzun gündeminde de çıkmış olur ancak 360 ila 400’ün altında kalırsa Sayın Cumhurbaşkanımızın bu Anayasa değişikliği teklifini referanduma sunmaktan başka alternatifi kalmaz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.