Bayrampaşa’da tokat şakasıyla başlayan tartışma cinayetle bitti

İstanbul Bayrampaşa’da bir kişinin arkadaşına şaka amaçlı attığı tokat nedeniyle kavga çıktı. Oturdukları eğlence mekanından dışarıya çıkan ikili arasındaki kavgada arkadaşlardan biri silahla vurularak hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bayrampaşa’da tokat şakasıyla başlayan tartışma cinayetle bitti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.12.2022
14
A+
A-

İstanbul Bayrampaşa’da iki arkadaş arasında çıkan kavgada kan aktı. 14 Aralık Çarşamba Günü saat 03.00 sıralarında bir eğlence mekanında oturan M.Ö. arkadaşı Ş.K.’ye tokat attı. M.Ö. ile Ş.K arasında tartışma çıktı. İkili mekan dışına çıkarak kavgaya devam etti.

ARKADAŞINA KURŞUN YAĞDIRDI

Kavgada, M.Ö.’nün yanındaki arkadaşı U.K., yanında bulunan 2 silahtan birini M.Ö’ye verdi. İkili daha sonra Ş.K.’ye kurşun yağdırdı. Ş.K. kanlar içerisinde yere yığılırken, arkadaşları tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ş.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, U.K’yi Başakşehir’de, M.Ö.’yü de Fatih’te yakaladı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise 1 tane ruhsatsız tabanca ile 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler “Kasten Öldürme” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin ateş ettikten sonra Ş.K.’yi darbettikleri ve Ş.K.’nin yere düştüğü görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.