Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sonrası kim ne dedi?

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu isminin açıklanması sonrası liderlerden tek tek sosyal medyada mesajlar geldi. İşte Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili değerlendirmeler…

Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sonrası kim ne dedi?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.03.2023
3
A+
A-

Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanlarının yaptığı toplantının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifakın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

Millet İttifakı 12 başlık altında uzlaştı, genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. Merakla beklenen İmamoğlu ve Yavaş için yardımcılık teklifi, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin yol haritasının açıklandığı metinde yer buldu.

İşte Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili ilk değerlendirmeler:

Kılıçdaroğlu: Başlıyoruz!

CHP Genel Başkanı Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu: ”Millet İttifakının Sayın Genel Başkanlarına, duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz!”

İYİ Parti lideri Meral Akşener: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…

Babacan: Birleşe birleşe kazanacağız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi “Birleşe birleşe kazanacağız.” Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız.

Karamollaoğlu: Aynı sofrada buluşturmak için yola çıktık

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kılıçdaroğlu’dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun! Saadet Partisi: Türkiye’nin bütün renklerini aynı sofrada buluşturmak için yola çıktık.

İmamoğlu: Aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: İnanıyoruz ki Genel Başkanımız öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız.

Yavaş: Birlikte rahmet vardır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.