Pakistan Başbakanı’ndan Erdoğan’a mango

Dün gerçekleşen yemin töreni sonrasında Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile sohbetiyle birlikte, Şerif’in Erdoğan ailesine verdiği hediye sosyal medyada gündem oldu.

Pakistan Başbakanı’ndan Erdoğan’a mango
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.06.2023
8
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’taki seçimi kazanarak bir kez daha cumhurbaşkanı oldu. TBMM’de yemin ederek görevine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yemin törenine dünya üzerindeki birçok lider katıldı. Yemin törenine katılan devlet başkanlarından biri olan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile yaptığı sohbet ve Pakistan’dan getirdiği hediyeler ise sosyal medyada gündem oldu.

Pakistan medyası, Şerif’in hediye olarak Türkiye’ye mango götürdüğünü ve bunları Erdoğan’a teslim ettiğini belirtirken, paylaşılan video görüntülerinde, Şerif ile Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın sohbeti görüldü.

Şerif, “Pakistan halkı sizin seçilmenizden dolayı çok mutlu. Davetiniz için çok teşekkür ederim, mutlu anınızı bizimle paylaştınız” dedi.

Şerif, Pakistan’dan mango getirerek hediye ettiğini söylerken, Erdoğan, “Nerede mangolar?” diye sordu.

Erdoğan çifti, mangoların eve yollandığını öğrenince, Erdoğan baş parmağını kaldırarak memnuniyetini gösterirken gülümsedi.

Şerif de Emine Erdoğan’a dönerek, “Mangoların yarısı sizin yarısı kardeşimin” dedi.

patronlardunyasi.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.