Son Dakika! Bakan Soylu’dan İstanbul’daki konsoloslukların kapatılmasına tepki: Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmekte

Son dakika! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Hollanda, İngiltere, Fransa ve Almanya’nın İstanbul başkonsolosluklarını güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatmalarına tepki gösterdi. Soylu, “Türkiye’de psikolojik harp başlatmaya çalışıyorlar. Farklı bir ülkenin istihbarat elemanı Türkiye’de birkaç kişiye elemanlık tespit etmiş. O istihbarat elemanının kim olduğunu Türkiye Cumhuriyeti biliyor. 15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi tutuklandı.” dedi.

Son Dakika! Bakan Soylu’dan İstanbul’daki konsoloslukların kapatılmasına tepki: Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmekte
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.02.2023
4
A+
A-

Hollanda, İngiltere ve Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nun ardından Beyoğlu’nda bulunan Fransa Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle geçici bir süreliğine kapatıldı. Pierre Loti Fransız Lisesi de güvenlik gerekçesiyle eğitime ara verdiğini duyurdu.

“15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 5 KİŞİ TUTUKLANDI”

Gelişmelerin ardından kameralar karşısına geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye karşı psikolojik bir harp başlatıldığını öne süren Soylu, ” 60 milyon turist hedefi koyduğumuz günde, Türkiye’de yeni bir psikolojik harp başlatmanın eşiğinde olmuşlardır. Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmektedir. İstedikleri kişileri hapisten çıkaramayınca metnin altına imza atan büyükelçiler, Türkiye’ye hukuk operasyonu yapmak isteyen büyükelçiler, şimdi Türkiye’ye bir terör operasyonu gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Farklı bir ülkenin istihbarat elemanı Türkiye’de bir kaç kişiye elemanlık tespit etmiş. O istihbarat elemanının kim olduğunu Türkiye Cumhuriyeti biliyor. 15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi tutuklandı.” dedi.

“BİZ HANGİ BAYRAĞI SALLADIĞIMIZI BİLİYORUZ”

Ayrıntılar geliyor…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.