Yoğun bakıma alınan Özkan Uğur cephesinden haber var! Durumu iyiye gidiyor

Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur’un hastalığı nüksettiği için geçtiğimiz aylarda yeniden ilaç tedavisi görmeye başlamıştı. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur’un öldüğü haberlerine ilişkin eşi Aysun Uğur’dan tepki gelmişti. Uğur’un sağlık durumuyla ilgili sevindiren haber geldi.

Yoğun bakıma alınan Özkan Uğur cephesinden haber var! Durumu iyiye gidiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.07.2023
5
A+
A-

Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur’un hastalığı nüksettiği için geçtiğimiz aylarda yeniden ilaç tedavisi görmeye başlamıştı. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur’un öldüğü haberlerine ilişkin eşi Aysun Uğur’dan tepki gelmişti. Uğur’un sağlık durumuyla ilgili sevindiren haber geldi.

2 kez Lenfoma kanserine yakalanan ‘MFÖ’ grubunun solistlerinden Özkan Uğur’un hastalığı geçtiğimiz nisan ayında yine nüksetmişti. İmmünoterapi tedavisi gören 68 yaşındaki usta isim 3 aydır yoğun bakımda tedavi görüyor.

Birçok ünlü ismin beyaz kan aradıkları Özkan Uğur’dan ailesini ve tüm sevenlerini sevindiren haber geldi. Müzisyen Emre Irmak Uğur’un son durumu hakkında bilgi verdi.

Özkan Uğurdan iyi haber

“DURUMU İYİYE GİDİYOR”

Müzisyen Emre Irmak, entübe edilen Özkan Uğur’un sağlık durumuna ilişkin şu şekilde açıklama yaptı:

“Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir… Oğlu Alişan ile konuştum. Şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Haydi Özkan Ağabey! Zımba gibi kalkacaksın ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki… Dualarımızla kalkacaksın ayağa muhteşem insan.”

NE OLMUŞTU?

Özkan Uğur entübe edildi. Uğur‘un vücudundaki kanserli hücrelerinin temizlendiği ancak böbrekleriyle ilgili sorun yaşadığı duyuruldu.

özkan uğurdan sağlık durumuyla açıklama

“4-5 GÜN İÇERİSİNDE DOSTUMDAN GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ”

MFÖ grubunun bir diğer üyesi olan Fuat Güner, yakın arkadaşının sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğunu doğrulayan Güner, “Kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri çok zorlanıyor. Ciğerlerine müdahale edildi ve bir miktar su çekildi. Ama doktorlarından aldığımız bilgiye göre 4-5 gün içerisinde dostumdan güzel haberler alacağız” dedi

EŞİ VE OĞLUNDAN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

“Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah… Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur…”

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum.” ifadelerine yer verdi.

ÖLÜM İDDİALARINA EŞİ AYSUN ASLAN’DAN SERT TEPKİ!

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Özkan Uğur’la ilgili ölüm iddiasına cevap vererek yasal yollara başvuracağını söyleyen eş Aysun Aslan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Özkan Uğur ölmedi, yaşıyor. Sadece ‘tık’ almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler… Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim. Yakında görüşeceğiz” dedi.

ÖZKAN UĞUR’UN YEĞENİNDEN DE TEPKİ!

Ünlü sanatçıya ilişkin sosyal medyada yer alan asılsız haberler sonrası dikkat çeken bir açıklama yeğeninden geldi. Özlem Uğur; “1 saat içinde sosyal medyada amcamla ilgili yayımlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müsterih olunuz. Süreci için bizlerden gelecek habere itibar ediniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

“YORUCU TEMPODAN UZAK KALMAM GEREKİYOR” DEMİŞTİ

özkan uğur 3. defa kansere yakalandı

68 yaşındaki Uğur, açıklamasında; “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçının paylaşımına Işın Karaca, Şehrazat, Çağrı Telkıvıran gibi birçok meslektaşı da “Acil şifalar” dileklerinde bulundu.

Özkan Uğur, 2013’te yakalandığı lenf kanserini atlatmıştı. Ünlü isim, 2020’de tekrar kanser tedavisi görmeye başlamıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.