Deprem için toplanan para ne kadar? (GÜNCEL) Ortak yayında deprem bağışı ne kadar toplandı? Toplam bağış ne kadar oldu?

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan depremin ardından televizyon kanalları “Türkiye Tek Yürek” demek için ortak yayın yapıyor. Birçok şirket ve kişi tarafından yapılan yapılan yardım miktarı ne kadar merak ediliyor. Deprem için toplanan para ne kadar? Ortak yayında deprem bağışı ne kadar toplandı? Toplam bağış ne kadar oldu? Güncel deprem bağışı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar…

Deprem için toplanan para ne kadar? (GÜNCEL) Ortak yayında deprem bağışı ne kadar toplandı? Toplam bağış ne kadar oldu?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.02.2023
3
A+
A-

Toplam deprem bağışı ne kadar, kaç TL? Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan depremin ardından televizyon kanalları “Türkiye Tek Yürek” demek için ortak yayın yapıyor. Birçok şirket ve kişi tarafından yapılan yapılan yardım miktarı ne kadar merak ediliyor. Deprem için toplanan para ne kadar? Ortak yayında deprem bağışı ne kadar toplandı? Toplam bağış ne kadar oldu? Güncel deprem bağışı ne kadar, kaç TL? Detaylar…

TOPLAM DEPREM BAĞIŞI NE KADAR?

Toplam deprem bağışı 92 milyar 899 milyon 912 bin TL oldu. 92 milyar 899 milyon 912 bin TL toplam deprem bağışı toplanmıştır.

ORTAK YAYIN HANGİ KANALLARDA VAR?

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın, aynı anda ekranlara geliyor.

Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek oluyor.

Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasında ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8’in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.