Hülya Koçyiğit: Türkiye’nin terör gerçeğini bütün dünya duymalı ve bilmeli

Nevşehir’de ‘1.Uluslararası Evlat Nöbeti: Diyarbakır Anneleri Kongresi’nde konuşan oyuncu Hülya Koçyiğit, “Terörde yitirdiklerimiz, kaybettiklerimiz ve Diyarbakır’da evlatlarını HDP’ den geri isteyen, ellerinde evlatlarının resimlerini bağrına basmış haklı, onurlu, gururlu annelere destek çıkmak için buradayım” dedi.

Hülya Koçyiğit: Türkiye’nin terör gerçeğini bütün dünya duymalı ve bilmeli
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.01.2023
1
A+
A-

Medya Platformu tarafından İçişleri Bakanlığı ve İletişim Başkanlığı’nın yanı sıra Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi’nin destekleriyle Nevşehir’de ‘1.Uluslararası Evlat Nöbeti: Diyarbakır Anneleri Kongresi’ düzenlendi.

Kongrede konuşan sanatçı Hülya Koçyiğit, “Bizde var olan en büyük gerçeğimiz terör. Terörde yitirdiklerimiz, kaybettiklerimiz ve Diyarbakır’da evlatlarını HDP’ den geri isteyen, ellerinde evlatlarının resimlerini bağrına basmış haklı, onurlu, gururlu annelere destek çıkmak için buradayım. Onların acılarını bütün dünyaya duyurmak için ben de etkinliğe katıldım. Daha önce de kendilerini ziyaret etmiştim. Bu ülkenin terör gerçeğini bütün dünya duymalı ve bilmeli” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.